19
Vi, Apr
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Viitorul clubului de handbal Potaissa Turda se construiește acum, cu o nouă generație de potențiali sportivi. Peste 150 de copii au răspuns la apelul antrenorilor clubului de handbal și s-au prezentat la mihaela tivadarpreselecția organizată la Sala G. Barițiu. Noutatea apare la fete, unde se creează prima generație de micuțe handbaliste, sub îndrumarea antrenorilor Mihaela și Ciprian Tivadar.

Băieții se vor antrena sub comanda antrenorilor Aurel Oroian și Iulian Alexandru, care au dovedit, deja, că sunt profesioniști capabili să pregătească generații după generații de sportivi care, la timpul potrivit, să bată la ușa echipei principale a „Magnificilor”.

Conform ahcpotaissa.ro, s-au format grupe de copii de 6-7 ani, 8-9 ani și respectiv 10-11 ani a intrat în sală la ora 12:00. „Și pentru mine a fost o experiență, nu am mai lucrat cu fete atât de mici , dar mi-a plăcut foarte mult. Mă bucur că au răspuns așa de mulți copii, sau mai degrabă părinții care i-au adus și mai așteptăm și alți copii care să vină. Știu că mulți au avut alt program, dar îi așteptăm și pe cei care au lipsit azi”, a declarat Mihaela Tivadar, fostă componentă a naționalei României de handbal feminin, citată de ahcpotaissa.ro.

Mai jos puteți urmări aspecte de la primul antrenament al micuților handbaliști.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh