25
Joi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Încă 2 jucători de calibru mondial confirmă prezența la meciul amical de la Cluj!gatusso frey cluj

Gennaro "Rino" Gattuso și Sébastien Frey intră în teren alături de Totti și Pirlo. Aceștia sunt doar primii 4 jucători confirmați și anunțați în echipa vedetelor lumii, prieteni și foști colegi de echipă cu Adrian Mutu. 

 În echipa României, pe lângă Mirel Rădoi și Adrian Mutu, vor intra în teren Giani Kiriță și Marius Niculae. 

Meciul din 13 iunie din cadrul Sports Festival va fi un amical care marchează retragerea lui Adrian Mutu ca jucător, după o carieră impresionantă la Naționala României, dar și la echipe mari din străinătate. Prieteni și foști coechipieri ai fotbalistului vor participa la meciul demonstrativ, care va fi un adevărat spectacol.

Partida se va disputa pe Cluj Arena în data de 13 iunie 2020, iar peste 3000 de bilete s-au vândut deja la prețuri preferențiale. În categoria Early Bird organizatorii au alocat 6000 de bilete cu prețuri care variază între 25 și 150 RON, în funcție de categorie. Bilete pe www.sportsfestival.com și www.entertix.ro

Materiale video cu mesajul celor doi noi jucători confirmați vor fi postate în cursul zilei de astăzi pe pagina de Facebook a Sports Festival și pe canalul de You Tube

În perioada următoare organizatorii promit alte confirmări la fel de interesante. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh