25
Joi, Apr
6 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turdeanca noastră, Cristina Pîrv, cea mai valoroasă jucătoare de volei a României, vă invită la Deschiderea Oficială a Academiei Pirv11. Evenimentul va avea loc pe 11.11. 2019, de la ora 19:00, în cadrul Sălii „Vasile Geleriu” din cadrul Parcului „Iuliu Hațieganu”.cristina pirv academia

Academia de Volei a celei care și-a propus să dezvolte acest sport și la Turda, orașul său de baștină, își propune să caute tineri pasionați de sport care doresc să afle de la cei mai buni tainele celui mai elegant sport de echipă și de ce nu, chiar să găsească noul 11 al României.

Academia se numește Pîrv11, deoarece acesta a fost numărul pe care l-a purtat mereu pe tricou, indiferent de campionatul în care a evoluat de-a lungul timpului.  

Nu este întâmplător faptul că Academia Pirv11 își deschide porțile la Cluj-Napoca, un oraș în plină ascensiune în toate domeniile, inclusiv când vine vorba despre sport. Ne dorim să creștem nu doar sportivi, ci si caractere, oameni care știu ce își doresc de la viața și cu care, să ne mândrim atât pe plan local, național și de ce nu chiar internațional, în anii ce urmează.

Credem cu tărie că talentul trebuie încurajat din „fașă”, iar noi ne-am înarmat cu răbdare, dar și cu know how pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, obiectivele mărețe au nevoie de sprijin, dincolo de cel al mentorilor sau al părinților.

Vă invităm alături de noi pentru a vă prezenta, într-o atmosferă relaxată conceptul Academiei Pirv11, planurile Cristinei în ceea ce privește sportul de masă, dar și cel de performanță.

Până în momentul de față în cadrul Academiei s-au înscris 35 de persoane, atât copii, cât și adulți, iar întrucât există o mare cerere și din partea celor care au peste 18 ani, am decis înființarea unei grupe și de adulți. Cu toate acestea, scopul principal al Academiei este acela de a sprijini tinerele talente. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh