25
Joi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Boxul din Câmpia Turzii a cucerit două titluri de „Centura Transilvaniei” tinerii sportivi Iosif Bandula și Casian Cosma, componenți ai Clubului de Box AGM Câmpia Turzii. Cei doi sportivi, antrenați de Edmund și centura transilvaniei la box cluj-napoca Daniel Dandoczi, au câștigat semifinalele iar apoi și finalele disputate.

Cea de-a VII-a ediție a Galei de box „Centura Transilvaniei” s-a desfășurat la Cluj-Napoca, în perioada 15-16 noiembrie 2019, fiind găzduită de sala de sport a Liceului Tehnologic Special Samus. Competiția a aliniat la start peste 100 de pugiliști de la 30 de cluburi din țară, precum și de la un club din Serbia. Gala a fost organizată de Asociația Județeană de Box Cluj, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj.

 „Vrem să încheiem acest an în forță, iar pentru asta mai avem Gala „1 Decembrie” la Câmpia Turzii. Și vrem pe acesta cale să le mulțumim tuturor celor care a fost alături de noi anul acesta și ne-au ajutat. Chiar dacă ne-am confruntat cu multe probleme, am ajuns să ne împlinim obiectivele, pas cu pas. Sportivul Iosif Bandula, a obținut titlul de vicecampion național la categoria sa de vârstă și greutate, am reușit să-l calificăm și la lotul național iar  anul viitor va fi prezent la Centrul Olimpic de la Satu Mare unde urmează să se pregătească pentru campionatul național 2020 și competițiile ce urmează. În plus, ne-am clasat în acest an la diferite competiții pe cele mai bune lucruri și sperăm în continuare să facem, împreună cu tatăl meu lucruri frumoase la Câmpia Turzii și să ducem boxul de aici mai departe, prin a scoate noi campioni. Lle mulțumim tuturor care fost alături de noi în acesta an și au crezut în noi și îi felicit pe acești copii minunați care au făcut boxul frumos la Câmpia Turzii”, ne-a declarat antrenorul Daniel Dandoczi.

AGM Câmpia Turzii încheie, așadar, cel mai bun an al său cu speranța că anul viitor, prin muncă asiduă, antrenamente grele și dedicare, sportivii îndrumați de inimoșii antrenori Daniel și Edmund Dandoczi vor avea rezultate tot mai bune în competițiile de gen, care să readucă municipiului Câmpia Turzii gloria pugilistică de altădată.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh