19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Partida retur cu formația letonă din turului III al Cupei Challenge, ediția 2019-2020 s-a terminat la egalitate AHC POTAISSA TURDA - TENAX DOBELE 32-32 (16-15).potaissa tenax

Statistica partidei, realizată de cei de la Federația Europeană de Handbal (EHF), indică o eficiență a aruncărilor spre poartă de 68% pentru români și 70% pentru letoni, eficiența atacului fiind de 63% pentru Potaissa (49 de aruncări spre poartă) și 67 % pentru ZR Tenax Dobele (46 de aruncări spre poartă). AI noștri au avut 7 lovituri de la 7 metri, din care au fructificat doar 4, în timp ce letonii au un procentaj de 100% la aceste aruncării, cu două goluri marcate din tot atâtea lovituri de pedeapsă primite. Turdenii au ratat de 17 ori, în timp ce letonii au ratat doar 14. De partea noastră au fost 4 suspendări de două minute, în timp ce ei au avut doar una, în timp de la avertismente scorul a fost egal, 3 la 3. Alăturat puteți consulta fișa tehnică a partidei.

Antrenorul Potaissei, Horațiu Gal, a declarat după meci, pentru pagina de Facebook a clubului: „După cum am văzut, letonii sunt o echipă ambițioasă, care a venit aici cu gânduri mari, dar băieții s-au mobilizat, chiar dacă nu am fost într-o zi grozavă. M-a surprins puțin maniera de arbitraj în repriza a doua. Ce este mai rău pentru noi este că l-am pierdut pe Radu Lazăr și se pare că e o accidentare serioasă. O să revină Terzic cu Savic și o să încercăm să câștigăm partida cu Focșaniul”, a spus tehnicianul.

Așadar, România merge mai departe cu două echipe în optimile Cupei Challenge, CSM București și Potaissa Turda. Le vom „ține pumnii” în continuare alor noștri. Hai Magnificii!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh