26
Vi, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

        Începând de azi, luni, 6 ianuarie, Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda își reia activitatea după același program, la toate grupele, inclusiv la cursul de Zumba. dans potaissa
        Ca și noutăți: începând de marți, 14 ianuarie ora 20:30, va începe un Curs de Dans destinat Adulților, unde vom studia: vals, tango, bachata, salsa, reggae, dance line, hustle, jive, rock'n'roll și multe alte stiluri. Înscrieri se fac la sediul clubului sau la tel. 0747074306.
        Anul 2019 a fost un an greu pentru noi, un an în care am realizat multe:
- participări la peste 20 de competiții zonale, naționale, ranking și internaționale, în care sportivii noștri au obținut numeroase locuri fruntașe, în urma cărora unii au obținut puncte, clasări, au promovat în clasa superioară, alții au obținut cupe, medalii și diplome. Și ca în orice sport, unii doar experiență.
- două perechi în Lotul Național al României - standard și latino 6-9 ani prin Gherman Cătălin - Oneț Oana și standard prin Seroși Rareș - Crișan Maria - participări la evenimente private sau organizate de Primăria Mun. Turda,  spectacole organizate în cadrul școlilor turdene sau spectacole de caritate.
- realizarea unui Cantonament de pregătire în august, la Noul Săsesc, jud. Sibiu - participarea la alte cantonamente de pregătire, organizate de alte cluburi din țară - organizarea Cupei Potaissa - Ed. a 24-a la dans sportiv, în parteneriat cu Consiliul Local Turda, Primăria Turda și cu ajutorul unor sponsori vechi și de bază ai clubului nostru: CAA Turda, Salina Turda, Holcim SA și a altor sponsori inimoși.
- organizarea în cadrul clubului a unor ore deschise pentru părinți și bunici, a unor activități de relaxare pentru sportivi.
- deschiderea oficiala a sălii Colțul VESEL - sală cu dublă destinație: de luni până joi ore de dans, iar în weekend - petreceri pentru familii, copii.
        Activități pe care le desfășurăm în anul 2020, în cadrul celor două săli:
- curs de dans pentru SPORTIVI
- curs de dans pentru ÎNCEPĂTORI: luni și miercuri ora 16
- curs de dans pentru ADULȚI: marți ora 20:30 ( începând din 14 ianuarie)
- DANSUL MIRILOR: curs privat, doar cu programare
- ZUMBA cu Alina
- petreceri pentru familii, onomastici pentru copii în sala Colțul VESEL - cu programare.
        La final, vă urăm tuturor să aveți un an mai bun, mai liniștit și mai rodnic, și vă mulțumim pentru colaborarea frumoasă cu dvs.!
        LA MULȚI ANI !

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh