26
Vi, Apr
2 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Viitorul șahului turdean arată bine și asta datorită avântului imprimat în ultimii ani de antrenorul Marin Fântână, cel care a adus, prin elevii săi, zeci de premii județene și naționale, la competițiile  din sportul minții.sah scolar turda

Unul dintre cele mai recente exemple este o fetiță de doar 7 ani care a reușit să urce până pe a doua poziție în ierarhia națională din campionatele școlare. Este vorba de Noelia Alexandra Cristurean, devenită, azi, vicecampioană națională la Șah Rapid.

„Turda are o vicecampioana naționala școlară la grupa 7ani-fete! Felicitări !!! Este un rezultat binemeritat după 10 zile de concurs la campionatele naționale școlare de la Covasna, 3-12 ianuarie 2020”, își manifestă bucuria antrenorul fetei, Marin Fântână, care mai precizează că  sora acesteia, Andreea Nuria Cristurean, a obținut medalia de bronz, la Șah Practic, la aceeași categorie de vârstă, motiv pentru care merită toate felicitările antrenorului său, iar împreună, gemenele turdence merită toate aprecierile noastre! Felicitări și succes în continuare!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh