29
Lun, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tinerii pugiliști din Câmpia Turzii desfășoară, în prezent, pregătiri asidue, atât fizice cât și tehnice, în vederea participării la competițiile din acest an.box csm

Clubul CSM Câmpia Turzii, cu sportivii antrenați de inimosul Edmund Dandoczi și fiul său, Daniel Dandoczi, vor participa la o primă competiție în prima decadă a lunii martie, la Târgu Mureș, unde au fost invitați la Cupa Mărțișorului, competiție ajunsă la cea de-a 24-a ediție.

16 cluburi din țară și din Serbia, Ungaria și Republica Moldova și-au anunțat prezența.

Antrenorii tinerilor boxeuri din Câmpia Turzii au planificat o perioadă de antrenamente menite să îi facă pe sportivi să intre în categorie, dar mai ales să fie pregătiți pentru meciurile din acest an, care le pot aduce multe satisfacții și rezultate sportive.

Bandula Iosif, categoria 50 de kg, a fost cel mai bun boxer Câmpia Turzii 2019. De el se leagă cele mai multe speranțe ale antrenorilor săi, în cucerirea cât mai multor trofee în acest an, mai ales titlul de Campion Național. La această primă competiție, de la Tg. Mureș, va merge însoțit de colegii săi Casian Cosma, categoria 48 kg, Gașpar Marcel, 38 kg, și Petru Mirel Bere, 63 kg.

„După Cupa Mărțișorului, urmează competiții importate pentru noi, campionatele naționale de cadeți și de juniori. Ne pregătim asiduu pentru competițiile acestui sezon. Sportivii noștri au înțeles că trebuie să muncească și să transpire din greu pentru a face performanță în acest sport”, ne-a declara antrenorul Daniel Dandoczi.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh