25
Joi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Potaissa Turda a început dubla manșă din optimile Cupei Challenge la handbal  masculin în deplasare, cu elvețienii de la BSV Berna.berna potaissa

În prima parte a partidei disputate duminică, 9 februarie, de la ora 18, magnificii au făcut un joc exact, foarte bun în apărare dar și cu faze frumoase în atac. trebuie să spunem că nici ceasurile elvețiene nu mai sunt ce au fost, întreaga transmisie pentru site-ul ehftv.com făcându-se fără tabelă de scor!

Prima repriză s-a terminat egal 17-17, însă partea cea mai spectaculoasă abia avea să urmeze, în cea de-a doua repriză, handbaliștii de la Potaissa au ieșit mai hotărâți, parcă, să-și apropie victoria. Trei jucători turdeni au primit galben, în prima repriză: Dragas, Talas și Savic. Dealtfel Savic și Talas au fost și eliminați câte două minute. Tot în prima jumătate a partidei, ai noștri au ratat două lovituri de la 7 metri, prin Ghiță și Szoke

După ce Talas a înscris 3 goluri și Dragas a marcat două goluri, Thalmaier a reușit să-l învingă, la rândul său, pe portarul oaspeților, însă imediat după aceea a fost eliminat pentru două minute. Ceea ce n-a fost o problemă pentru ai noștri care au continuat să marcheze cam două goluri la un gol al adversarilor, prin Ghiță și noua achiziție, Dragas.

Dar și acesta, în minutul 38 a fost eliminat pentru două minute, dar imediat după întoarcerea în teren a mai înscris de două ori, confirmând forma excelentă prin care trece. Jumătatea primei reprize consemnează scorul de 25-29, cu Potaissa instalată confortabil la cârma partidei și Cântec înscriind și el o dublă.

Scorul final al partidei a fost 36-33, ceea ce indică un ritm foarte bun al partidei, cu joc deschis și spectaculos. Pentru Potaissa au marcat Gergică Cîntec, Milos Dragas, Huba Elemer Talas li Radu Cristian Ghiță, câte 6 goluri, Roland Thalmaier și Răzvan Pavel, câte 4, Alin Marius Szoke, două și Dan Mihai Rohozeanu și Daniel Pop, câte o reușită.

Returul va avea loc duminica viitoare, pe 16 februarie, tot de la ora 18, la Sala Ghe. Barițiu din Turda. Să le ținem pumni băieților noștri, în ambele partide. Hai Potaissa!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh