29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tragerea la sorți de azi a fost una neprietenoasă cu echipa de handbal Potaissa Turda. Zeița Fortuna a stabilit ca „magnificii” de la AHC Potaissa Turda să dea piept cu formația AEK Atena  în sferturile de finală ale Cupei Challenge. Adică, nimeni alta decât formația elenă pe care turdenii au învins-o în finala pentru cucerirea primului său trofeu european, în ediția 2018 a  Cupei Challenge. Astfel că elenii vor fi mai motivați ca oricând, dorindu-și revanșa.handbal sferturi cupa challenge 2020

Meciul tur va avea loc undeva în zona echinocțiului de primăvară, în 21 sau 22 martie la Atena, returul urmând să aibă loc pe o săptămână mai târziu, la Turda.

„În cazul în care ne vom califica în semifinale, vom întâlni câștigătoarea duelului dintre Valur Reykjavik și Halden Topphandball. Turul semifinalelor va avea loc pe 25/26 aprilie (pe terenul nordicilor), returul urmând să aibă loc la Turda sau Atena, o săptămână mai târziu”, precizează pagina oficială de Facebook a formației turdene.

Iată programul complet al sferturilor de finală ale Cupei Challenge, cu două formații românești din totalul de 8:

HC VICTOR 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh