29
Vi, Mar
17 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„Măsurile luate de Potaissa Turda au constat în aplicarea hotărârilor emise de autoritățile statului și cele emise de FRH. Astfel, în mod treptat, până la 18.03.2020, au fost reduse toate activitățile sportive din cadrul clubului până la oprirea definitivă a flaviu sasaeac potaissa turdaacestora. În urma ședinței din 18 martie, ultimii rămași pe baricade, seniorii, și-au încetat temporar activitatea, pe durata stării de urgență. S-a decis ca nimeni din lotul echipei să nu părăsească teritoriul României în această perioadă, să fie atenți la igiena personală și să interacționeze cât mai puțin cu alte persoane, de preferat să își petreacă timpul acasă cu familia. De asemenea, au obligația de a ține un regim alimentar care să îi mențină la greutatea optimă recomandată de Institutul de Medicină Sportivă. În ce privește jucătorii care încă sunt în perioada de refacere după accidentări, aceștia vor efectua tratamentele obligatorii respectând dispozițiile legale în vigoare raportat la momentul actual și totodată, toate recomandările făcute de autoritățile abilitate în materie de sănătate, cu scopul prevenirii contaminării cu noul virus gripal SARS-CoV-2”, a declarat Flaviu Sâsâeac.

Referitor la posibilitatea de a se anula campionatul, Flaviu Sâsâeac, a declarat: „Nu îmi pot imagina un scenariu atât de sumbru. Am încredere că măsurile luate de statul roman și coroborat cu o coeziune a populației în vederea aplicării corecte a acestora, vor conduce cât mai curând la o victorie comună împotriva pandemiei care ne-a invadat existența, lucru care să ne permită să avem din nou parte de spectacole handbalistice de cel mai înalt nivel.”

Acesta a avut și un mesaj pentru fanii clubului turdean: „Aș prefera, dincolo de sfaturi, care sunt toate legate de a lua măsurile preventive recomandate în situație de pandemie și de a respecta legislația specifică în astfel de situații, să le transmit câteva gânduri. În primul rând, gândul că vom trece cu toții cu bine și cât mai repede peste momentele dificile în care ne aflăm în scenariul actual și viața va reveni la normal pe toate planurile, cu noi toți mai puternici și mai uniți, la nivelul întregii națiuni. Mai departe, le transmit, din partea întregii echipe, mulțumirea pentru toată susținerea acordată până acum și faptul că așteptăm nerăbdători să ne revedem în arenă, la marile meciuri unde cu forța transmisă de ei putem face minuni și performanțe unice. La final, cel mai important, le transmitem să fie sănătoși atât ei cât și familiile lor, prieteni și apropiați! Vom reveni mai puternici și dornici de a atinge noi culmi pentru și împreună cu turdenii noștri dragi!”

 

Articol preluat de pe site-ul oficial al echipei de handbal Potaissa Turda: https://ahcpotaissa.ro/

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh