26
Vi, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
După amânarea Jocurilor Invictus ce urmau să se desfășoare peste o lună la Haga, militarii răniți din echipa Invictus România s-au întors la serviciu pentru a pune umărul la limitarea răspândirii infecției cu coronavirus. invictus team romania
20 de militari români răniți în operațiuni militare, însoțiți de către familie și prieteni, urmau să participe anul acesta la Invictus Games Haga 2020, alături de alte 18 națiuni, însă prințul Harry, organizatorul jocurilor, a luat hotărârea de a le replanifica, în funcție de disponibilitatea facilităţilor şi resurselor necesare, în mai sau iunie 2021.
Cu toate acestea membrii echipei Invictus România continuă să se antreneze pentru a fii în cea mai bună formă pentru la anul. Flotările, genofleziunile, stretching-ul au înlocuit alergarea, înotul sau trasul cu arcul. Luptătorii noștri s-au adaptat foarte repede la condițiile actuale și, atunci când nu sunt la serviciu, își continuă antrenamentele de acasă. Continuă să ne inspire în fiecare zi prin efortul pe care îl depun pentru a-și depăși propriile limite fizice și psihice și ne arată că nu există obstacole în calea atingerii unui obiectiv dacă dovedești ambiție, perseverență, ai spirit de luptător și nu renunți în fața provocărilor. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh