20
Sam, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Scriu aceste rânduri ca un pasionat de Formula 1 și mărturisesc că nu credeam ca în timpul vieții mele să văd un român concurând în Marele Circ. Dar iată că rezultatele constant bune ale talentatului, de acum, pilot turdean Darius Babaioana îmi dau babaioana dariussperanțe. Mari!

Acum, când scriu despre performanța sa din weekend, când a trecut primul linia de sosire într-o competiție destinată tinerelor talente, îmi aduc aminte de cursa făcută de tatăl său în ziua când Darius s-a născut, de la București la Turda, demnă de un record. Așa că știu exact pe cine îl moștenește micul dar talentatul pilot de karting. De aceea, cunoscând sprijinul familiei pentru Darius, speranțele noastre de a vedea un pilot de vârf urcând dintre noi, românii, ba mai mult, dintre noi, turdenii, cresc zi de zi. Este visul lui Darius de a ajunge în Formula 1 și nimeni nu ne oprește să visăm alături de el.

Darius Babaioana a participat în weekend la Campionatul National de Karting, surclasând ași copii talentați, dovedind  că este un copil excepțional. Am aflat despre performanța sa de la mătușa sa și colega mea, Anca Babaioana, care a descris cel mai bine cum s-a ajuns la acest rezultat foarte bun pentru kartingul turdean: „Fără o echipă, nu poți face performanță! Fără sponsori, misiunea e grea! Mulțumim unor oameni minunați, care îl susțin pe Darius Babaioana! Locul 1 li se datorează și lor, oamenilor de suflet! Mulțumim :Dragoș Gulie, Dichiara Buno, Gulstar Racing, Transkart Racing, Sergiu Trans Agregate, Lămurean Trans și Nora Ly Agroserv! ” a scris Anca Babaioana pe pagina sa de Facebook. 

Felicitări, Darius! Felicitări Lucian! Mult succes în viitoarele competiții!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh