18
Joi, Apr
16 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Coronavirus lovește tot mai tare și fotbalul din Liga I. După cele șapte cazuri depistate la Dinamo București, azi numărul acestora a ajuns la 10, când iată că este rândul CFR Cluj să își facă griji. Prosport  și GSP anunță că Alexandru Păun ar fi cel infectat, motiv pentru care LPF a anunțat că partida care trebuia să se dispute în această seară, între FCSB și CFR Cluj a fost amânată până la o dată care va fi anunțată ulterior.alexandru paun coronavirus

Iată anunțul Făcut de Liga Profesionistă de Fotbal: „Meciul dintre FC FCSB și CFR 1907 Cluj din etapa a 8-a a play-off-ului, programat să se dispute sâmbătă, 18 iulie, cu începere de la ora 21.00, a fost amânat din cauza apariției unui caz de infectare cu COVID 19 în cadrul echipei clujene. 

Liga Profesionistă de Fotbal va anunța în perioada imediat următoare, după consultarea cu deținătorii drepturilor TV, și având în vedere situația medicală nou apărută, ziua și ora la care se va disputa această partidă”, se arată în comunicatul de presă citat. 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh