29
Vi, Mar
17 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După o pauză destul de îndelungată impusă de pandemia de coronavirus care a dat toate domeniile vieții peste cap, cel mai titrat sportiv turdean al ultimilor ani, Maria Simina Morar, continuă seria rezultatelor de excepție în plan sportiv. În prima  morar simina mariacompetiție desfășurată de la declanșarea pandemiei în acest an, turdeanca noastră a reușit să obțină două medalii de aur. Campionatele Naționale Karate WUKF 2020, desfășurat la Sighișoara (MS), s-a derulat în condiții neobișnuite, impuse de normele sanitare pentru combaterea răspândirii noului coronavirus. Una dintre modificările față de modul normal de desfășurare al acestei competiții a fost faptul că nu s-a organizat o festivitate oficială de deschidere iar premierea s-a efectuat cu respectarea distanțării și a celorlalte norme impuse de protocoalele sanitare ale Ministerului Sănătății.

Competiția a avut loc în aer liber, pe Stadionul Municipal din Sighișoara.

Maria Morar a dominat probele individuale la care a participat, obținând medaliile de aur atât la Kata cât și la Kumite. Dacă vă întrebați cum de nu a obținut medalii și la probele pe echipe, este pentru că acestea nu s-au desfășurat, din cauza protocoalelor medicale.

Multiplă campioană europeană și campioană mondială, Maria Morar a dovedit, încă o dată, că nu are un adversar pe măsură în România, la categoria sa de vârstă.  Campioana noastră este legitimată la Clubul Politehnica din Cluj-Napoca și pregătită de sensei Kerekes Eva-Eniko.

Felicitări tinerei sportive turdene, părinților și tuturor celor care o susțin, mai ales în aceste vremuri bulversate de Covid-19, în care este foarte greu să te menții la un nivel sportiv ridicat.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh