19
Vi, Apr
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turdeanca noastră, Monica Șuteu, a reușit! A alergat ultramaratonul organizat în beneficiul copiilor cu autism, reușind să termine cei 100 de km în 23 de ore.monica suteu turda

„Nu-mi vine să cred că sunt ultramaratonistă!”, se declară fericită alergătoarea turdeană pe care cei peste cincizeci de ani ai săi nu o împiedică să „mănânce kilometri pe pâine”, ori de câte ori are puțin timp liber. De această dată a ales să onoreze invitația colegilor săi din echipa „Running Cycling” din Blaj de a li se alătura în evenimentul „Autism 24h în Marea Neagră”, organizat de către Centrul de Autism Marea Neagră din Constanța.

„Greu de descris ce sentimente mă încearcă în acest moment, știu doar că atunci când am atins 100 km, emoțiile au fost mari și amestecate...

Atunci când ai un scop caritabil, bucuria alergării este mai mare.

„Alerg  pentru autism 24 h” a fost despre curaj, despre concentrare, despre bucuria de-a dărui, despre spiritul de echipă, despre autodepășire.

Cu zâmbetul pe față am început cursa și tot zâmbind am alergat și ultimul km. Kilometrul 100.

O cursă de 23 h”, își manifestă bucuria obiectivului împlinit.

Să alergi un maraton este, deja, ceva deosebit, dar să alergi distanțe de peste două maratoane, este despre depășirea oricăror bariere, dureri, despre împingere unor limite dincolo de granițele firescului. Iar când o faci, cu generozitate, pentru un scop atât de nobil, gestul tău e înălțător. Un gest de urmat, o campioană de urmat ca exemplu!

Felicitări, Monica! Ai pus Turda pe harta alergătorilor de cursă lungă!

 

Citește și:

Turdeanca Monica Șuteu va alerga 100 km în 24 de ore pentru copiii cu autism!

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh