19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Copii antrenați de fostul boxeur turdean Florin Bordi,  au primit din mâna acestuia cadouri dăruite cu drag, atât de profesorul lor de box cât și de sponsorii care au făcut posibil acest moment.box

Anul 2020 a fost, în ciuda pandemiei care a anulat multe competiții, un an bun pentru boxerii de la Clubul de box turdean, atât la fete cât și la băieți.

Beatrice Moldovan a câștigat medalia de aur la Cupa României la Box Feminin iar Szakacs Antonio, a obținut locul III și medalia de bronz la Campionatul Național Masculin de Box pentru Juniori.

Dar și ceilalți s-au antrenat asiduu, au fost disciplinați și muncitori, astfel că antrenorul lor s-a dat peste cap pentru a obține sponsorizările necesare pentru a le îndulci elevilor săi, sărbătorile de iarnă.

Antrenorul Florin Bordi ne-a întâmpinat cu un zâmbet larg, semn că este fericit că poate înmâna tuturor sportivilor pe care îi antrenează cadouri menite să le facă sărbătorile puțin fericite: „Mă bucur să le putem dărui sportivilor noștri o mică atenție pentru sărbătorile de iarnă. Îi mulțumesc domnului Bogdan Bobic, directorul Companiei de Apă Arieș, care ne-a ajutat. Totodată mulțumim doamnei director Geanina Matei, pentru implicarea sa alături de noi, în activitatea pugilistică, și nu în ultimul rând domnului primar Cristian Matei, pentru sprijinul acordat în acest an, care se încheie și pentru noi. Îi felicit pe elevii mei pentru munca  depusă la antrenamente, le mulțumesc pentru implicarea în sportul pentru care ne pregătim și sper să obținem, anul viitor, și mai multe rezultate de excepție pentru boxul turdean”, ne-a declarat antrenorul turdean, Florin Bordi.

Boxerii antrenați de inimosul Florin Bordi vor lua o binemeritată vacanță, până în 4 ianuarie, dată la care vor relua pregătirile în vederea competițiilor care îi așteaptă în 2021, atât la fete cât și la băieți.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh