27
Sam, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

ACS Volei Cristina Pîrv  Turda se află printre cele două echipe calificate în turneul de promovare din Seria Vest a Diviziei A2 la volei feminin.volei feminin

Prima calificată a fost SCMU Craiova, echipa gazdă a turneului semifinal desfășurat în week-end-ul trecut (26- 28 martie 2021) în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu” din capitala Băniei. Echipa doljeană a învins, sâmbătă, formația turdeană cu scorul de 3-0 (25-21, 25-21, 25-19), fiind, astfel, prima care și-a asigurat prezența între cele mai bune patru echipe ale ligii secunde.

Duminică formația turdeană a câștigat partida disputată CSU Oradea, cu același scor final de 3-0, pe reprize 25-17, 25-18, 25-16. Cum vineri, turdencele câștigaseră meciul cu CSU Politehnica Timișoara 3-0 (25-23, 25-16, 25-20), ele au reușit să se califice la turneul de promovare de pe poziția a doua din Seria Vest a Diviziei A2 la volei feminin.

Cei de la clubul de volei și-au manifestat bucuria pe pagina oficială de Facebook: „Dragi turdeni, suntem extrem de fericite să vă anunțăm că ne-am calificat la turneul de promovare în Divizia A1, în urma meciului disputat astăzi împotriva formației CSU Oradea, pe care am învins-o cu scorul de 3-0 (25-17, 25- 18, 25- 16)!!! Este o reușită muncită și ne bucurăm mult să o împărtășim cu voi, iubitorii voleiului turdean! Lupta continuă, dar astăzi ne-am încărcat din plin cu energie pentru ceea ce urmează! Vă mulțumim pentru toată susținerea tuturor, dar în special familiilor noastre care sunt alături de noi necondiționat în această călătorie plină de emoție, provocări, muncă și sacrificii. Vă mulțumim și vă iubim, dragii noștri! Povestea continuă, dar până atunci, să ne bucurăm de prezent, de calificarea mult dorită! Victorieee, ole, ole, ole!!! Turda, Turda!!!!”

 

Felicitări fetelor, antrenorilor și întregului staff!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh