26
Vi, Apr
2 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cu un Ghiță dezlănțuit, marcator a nu mai puțin de 11 goluri, AHC Potaissa Turda a învins HC Buzău și pune distanță între ea și principala urmăritoare, AHC Dobrogea Sud.handbal

Potaissa- HC Buzău s-a terminar 33:26 după ce, la pausă, scorul fusese strâns, 14:13.

Principalul marcator al turdenilor a fost Radu Cristian Ghiță, cu un procentaj de 100%, 11 goluri din 11 aruncări, trei dintre acestea fiind marcate din lovituri de la 7 metri.

Ceilalți marcatori turdeni, nu mai puțin merituoși, au fost Gabriel-Florinel Dumitriu, cu  5 goluri, Georgică Cîntec, 4, Roland Thalmaier și Roman Zacaciurin, câte 3, Răzvan Pavel, două, iar

Nenad Savic, Dan Mihai Rohozneanu și Denis Vereș, câte 1.

După 22 de etape, Potaissa Turda a acumulat 18 victorii, două egaluri și două înfrângeri, ocupând poziția secundă, cu 56 de puncte acumulate.

Turdenii au 8 puncte mai puțin decât liderul Dinamo București și 5 în plus față de urmăritoarea AHC Dobrogea Sud, care are un meci mai puțin disputat.

Meciul următor pentru „Magnifici” va avea loc duminică 11 aprilie 2021, de la ora 18:40, și se va disputa în sala Horia Demian din Cluj Napoca.

Partida CSM BACĂU - POTAISSA TURDA va fi transmisă pe tv.frh.ro, un site care taxează 5 lei/meci pe cei care vor să urmărească partida.

 

FOTO: ACTION FOTO - MIRCEA ROȘCA

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh