29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Echipa de handbal masculin Potaissa Turda a câștigat cu HC Buzău, dar a pierdut cu CSM Bacău.handbal

Vineri, 9 aprilie, cu un Ghiță dezlănțuit, marcator a nu mai puțin de 11 goluri, AHC Potaissa Turda a învins HC Buzău și a pus distanță de 5 puncte între ea și principala urmăritoare, AHC Dobrogea Sud.

Potaissa-HC Buzău s-a terminat 33:26 după ce, la pauză, scorul fusese strâns, 14:13.

Principalul marcator al turdenilor a fost Radu Cristian Ghiță, cu un procentaj de 100%, 11 goluri din 11 aruncări, trei dintre acestea fiind marcate din lovituri de la 7 metri.

Ceilalți marcatori turdeni, nu mai puțin merituoși, au fost Gabriel-Florinel Dumitriu, cu  5 goluri, Georgică Cîntec, 4, Roland Thalmaier și Roman Zacaciurin, câte 3, Răzvan Pavel, două, iar Nenad Savic, Dan Mihai Rohozneanu și Denis Vereș, câte 1.

Din păcate, turdenii au pierdut ultimul meci al turneului de la Cluj-Napoca, CSM BACĂU - AHC POTAISSA TURDA 36-31 (13-18).

Pentru formația turdeană au marcat: Pavel, 9 goluri, Ghiță 8, Dumitriu 5, Dragas 3, iar Szoke, Cîntec și Thalmaier, câte două.

Întrucât Dobrogea Sud a surclasat CSA Steaua București în ultima etapă, scor final 26 la 22, distanța dintre aceasta și Potaissa Turda s-a redus la doar două puncte, însă echipa de pe litoral are un meci mai puțin disputat.

În prezent, Potaissa Turda a acumulat, dup 23 de etape, 18 victorii, două egaluri și două înfrângeri, ocupând poziția secundă, cu 56 de puncte acumulate.

Turdenii au 11 puncte mai puțin decât liderul Dinamo București, care pare să fi scăpat, din nou, în câștigătoare a Ligii Zimbrilor.

Pentru „Magnifici” urmează meciul de duminica viitoare (13:00) contra celor de la CS Magnum Botoșani care se va disputa în sala Babeș Bolyai  din Cluj Napoca și va fi transmisă pe tv.frh.ro, un site care taxează 5 lei/meci pe cei care vor să urmărească partida.

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh