16
Ma, Apr
13 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Meci fără emoții pentru Potaissa Turda în compania formației Dobrogea Sud, scor final 27 la 24, la pauză  16 la 10, într-o întâlnire găzduită de sala Rapid din capitală și transmisă în direct de postul TVR 2.potaissa turda handbal

Tehnicianul  turdean, Horațiu Gal, cel mai longeviv antrenor din Liga Zimbrilor, a pregătit foarte bine partida decisivă pentru poziția a doua a clasamentului, astfel că, după un început mai bun al dobrogenilor datorat mai ales formei bune a goalkeeper-ului Iancu, „magnificii” au pus, încet, încet, stăpânire pe joc, mai ales după șarjele reușite ale lui Ghiță și Dragas. S-a reușit astfel un avantaj de șase goluri la pauză, ceea ce a permis turdenilor să gestioneze mai ușor partea a doua a jocului.

Cu o apărare solidă și bine coordonată, cu un Șelaru inspirat și un Irimuș care a apărat chiar și trei lovituri de la 7 metri, cei de la Potaissa Turda au reușit să își apropie victoria, fără să dea vreun minut impresia că nu s-ar afla la cârma partidei.

Un rezultat foarte bun care, practic, securizează poziția a doua a clasamentului pentru turdeni, care stau etapa viitoare (așa cum iubitorii handbalului știu, Dunărea Călărași s-a retras după începutul campionatului) iar în ultima partidă întâlnesc pe cei de la Minaur Baia Mare, fiind suficient un egal cu formația maramureșeană pentru a câștiga medaliile de argint.

Marcatorii formației turdene au fost Dragas, cu 9 reușite, Ghiță, cu 8, Thalmaier, 3, Talas și Pop câte două, iar Cîntec, Pavel  și Zacaciurin câte un gol. Turdenii au arătat astfel, fără putință de tăgadă, că merită din plin poziția ocupată în clasament, învingând clar principala contracandidată, pe teren. Nu același lucru se poate spune despre Dobrogea Sud, față de victoria căreia cu campioana Dinamo, din urmă cu două etape. cunoscătorii fenomenului au ridicat grave semne de întrebare.

În etapa 29, Potaissa Turda stă, iar în ultima etapă va da piept cu CS MINAUR BAIA MARE tot în sala „Rapid” marți, 11 mai, ora 15:50, meciul putând fi urmărit tot pe TVR 2.

Felicitări „magnificilor” și întregului staff.

 

FTO: captura ecran TVR 2

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh