20
Sam, Apr
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Din păcate, Potaissa Turda a pierdut, în urmă cu câteva minute, partida cu Steaua București, scor final 36-34, după ce, la pauză, scorul a fost 21-19, tot în favoarea bucureștenilor.handbal

A fost o partidă nebună, jucată, de multe ori cu garda jos din partea ambelor echipe, lucru evidențiat și de numărul mare de goluri, 70, înscrise. Steaua a reușit să blocheze mai multe aruncări ale turdenilor, prin portarul Bucătaru, iar atacurile echipei din capitală au fost, parcă, mai eficiente, la fel și apărarea acestora. Handbaliștii turdeni sunt de felicitat, după un meci de luptă în care nu au cedat până în ultimul moment.

Arbitrajul a fost unul mai libertin, cei doi arbitri, Drăghici și Drăguț, nemulțumindu-i, prin deciziile lor pe cei de pe banca tehnică a turdenilor, atât președintele Flaviu Sâsâeac, cât și antrenorul Horațiu Gal fiind avertizați cu cartonaș galben.

Pentru turdeni au marcat Ghiță, 8 goluri, Dumitriu -5, Cîntec și Dragas, câte 4, Thalmaier -3, Lazăr, Talas, Pavel și Szoke câte 2, Pop și Ghivil câte o reușită.

Steaua se califică în Final Four-ul Cuper României la handbal masculin alături de AHC Dobrogea Sud, CSM Bacău și învingătoarea din derby-ul bucureștean dintre CSM București și Dinamo București.

Potaissa Turda se oprește aici, în Cupa României, însă încheie un sezon de excepție, cu titlul de vicecampioană a României.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh