25
Joi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

44 de cluburi participante și aproximativ 400 de sportivi s-au aliniat weekendul trecut la startul Campionatului Național de Karate – 13 ani  desfășurat la Mediașsamurai turda.

Elena Băiceanu, Blenyesi Alexandra, Ianis Cățănaș, Tudor Cățănaș, Carla Cățănaș, Ștefan Fekete, Alexandru Perșa, Sofia Roșu, Daria Țandea și David Urian au fost cei care au reprezentat cu succes clubul nostru și, chiar dacă majoritatea au fost la prima competiție, și-au înfruntat emoțiile și au reușit să urce clubul Samurai Turda pe locul 15 în clasamentul Federației Romane de Karate WUKF.

Campioni naționali: trei medalii de aur au fost câștigate de către Tudor Cățănaș la categoria -7 ani Kata băieți, Carla Cățănaș la categoria 8 ani kihon fete și Alexandru Perșa la categoria 10 ani kihon băieți.

Vicecampioni naționali: trei medalii de argint au fost câștigate de Ianis Cățănaș la categoria Kata -7 ani, Carla Cățănaș la categoria 8 ani kata si Daria Țandea la categoria 9 ani  kihon.

Două medalii de bronz, au fost aduse de către Ianis Cățănaș la categoria -7 ani kihon băieți si Daria Țandea la categoria 9 ani kata.

Cu mic cu mare, cu emoții dar și cu mult curaj, cei 10 sportivi ai clubului au ieșit  campioni! Campioni pentru noi, campioni pentru părinți dar și pentru cei apropiați așa că îi felicităm din tot sufletul și suntem convinși că la următoarea competiție vor fi mai determinați , mai încrezători și mai motivați să urce pe podium!

Mulțumim Primăriei Turda si domnului primar Cristian Matei, Companiei de Apă Arieș, Salinei Turda, firmelor Maxim Invest, Eurocris Trans, Restaurant Capricia și Cofetăria ArTei pentru sprijinul pe care îl oferă sportivilor Clubului Samurai Turda!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh