19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

16 mașini electrice Taycan vor asigura mobilitatea în cadrul turneului WTA din Cluj

 Porsche susține revenirea tenisul de performanță în România. Producătorul de mașini sport din Stuttgart este partener principal Winners Open WTA250, singurul turneu din circuitul Women’s Tennis Association din țară și primul din Cluj.winners open

 16 mașini Taycan vor asigura mobilitatea jucătoarelor de top mondial, care vor participa în 1-8 august la competiția ce le poate aduce 280 de puncte WTA. Cu o infrastructură sofisticată de încărcare și conectivitate inovatoare, modelele sport Porsche oferă performanță și valuri de adrenalină.

Taycan, prima mașină Porsche complet electrică, a fost lansată la nivel mondial în septembrie 2019. Versiunea emblematică, Turbo S, a Taycan, cea mai puternică din gamă, poate genera un boost de putere de până la 761 CP, accelerând de la 0 la 100 km/h în 2,8 secunde și atingând o viteză maximă de 260 km/h. Turbo S are o autonomie de până la 412 kilometri, în timp ce varianta Taycan entry-level, cu Performance Battery Plus, poate avea o autonomie de până la 484 de kilometri (conform WLTP pentru fiecare versiune).

 Porsche Taycan este primul automobil de serie cu o tensiune a sistemului de 800 de volți, față de sistemul obișnuit de 400 de volți folosit până acum pentru mașinile electrice. În doar cinci minute, bateria poate fi reîncărcată folosind curent continuu dintr-o rețea de încărcare de mare putere, pentru o autonomie de până la 100 de kilometri.

 “Suntem extrem de încântați de parteneriatul cu Porsche Inter Auto și onorați că Porsche este mașina oficială Winners Open. Avem 16 mașini electrice Taycan la dispoziție, totul pentru ca jucătoarele care vin la turneu să aibă parte de o super-experiență. Porsche este un partener puternic, cu care împărtășim aceeași pasiune pentru sport și același suflet electric, spune Patrick Ciorcilă, directorul turneului Winners Open.

 ”La Winners Open, singurul turneu WTA din țară, continuăm tradiția de peste patru decenii a Porsche, de susținere a sportului alb și a performanței impecabile, alăturându-ne ca partener de mobilitate cu modelul nostru electric, Porsche Taycan, materializarea viziunii asupra sportivității moderne pentru marca din Stuttgart” spune Alin Tapalagă, director general Porsche Inter Auto, importator al mărcii Porsche în România.

  

Celebra fotografa Radka Leimeritz vine la Winners Open

*powered by Porsche

 

Radkla Leimeritz, fotografa din Los Angeles de origine cehă care a pozat marile celebrități de la Hollywood și care a dezvoltat în ultimii ani o pasiune pentru jucătorii profesioniști de tenis, vine la turneul WTA din Cluj, la invitația Porsche Inter Auto România. Ea va fi prezentă la Winners Open marți, 3 august, când va avea loc vernisajul unei expoziții cu 22 de fotografii, în premieră pe țară.

 Celebra fotografă a surprins în instantanee pe mulți dintre marii artiști ai lumii precum: Kirsten Dunst, Catherine Zeta Jones, Emma Thompson, Donald Sutherland, Pedro Pascal, Rita Ora sau Mary J. Blidge, iar fotografiile ei au apărut pe coperțile unor reviste celebre cum ar fi: Variety, Elle și Vanity Fair. Unul dintre celebrele pictoriale realizate de Radka a fost chiar la începuturile carierei sale în industria fotografiei de fashion, cu celebra actriță Nicole Kidman. Din acesta, poza apărută pe coperta revistei Variety a devenit emblematică.

 În urmă cu 3 ani, Radka a pus prima dată mâna pe o rachetă de tenis și a fost rapid fascinată de acest sport. A devenit interesată de surprinderea unor instantanee artistice cu sportivi profesioniști. Acum, colaborează cu WTA și revista Racquet, iar pozele ei adună mii de aprecieri pe internet. Una dintre marile jucătoare de tenis pozate de ea este Simona Halep, iar colecția sa de fotografii va fi completată la Winners Open, unde va avea loc o sesiune foto cu una sau mai multe sportive participante la turneu.

 ”Nu numai că Porsche Taycan este mașina oficială a turneului de tenis din Cluj, dar valorificând legăturile strânse dintre Porsche și lumea tenisului, am reușit să aducem în metropola transilvană și un invitat special – fotografa Radka Leimeritz, un nume sonor în lumea fotografiei de modă, dar și a celei de tenis, la nivel global,” mai spune Alin Tapalagă, director general Porsche Inter Auto, importator al mărcii Porsche în România.

  

Porsche, tradiție în susținerea sportului alb

 

Susținerea sportului alb a devenit deja o tradiție pentru Porsche, care sponsorizează Porsche Tennis Grand Prix încă din 1978 și a devenit și organizator din 2002. Turneul de pe Porsche Arena din Stuttgart a fost votat din nou în 2019 de jucătoare drept evenimentul lor preferat din categoria sa. În cadrul parteneriatului său global cu Women’s Tennis Association (WTA), Porsche este, de asemenea, partenerul principal al „Porsche Race to Shenzhen”, clasamentul oficial de calificare pentru Shiseido WTA Finals.

 Producătorul de mașini sport din Stuttgart este și partenerul exclusiv auto al WTA, precum și al finalelor WTA. În calitate de partener premium al „Deutsche Tennis Bund” (DTB - Asociația

 Germană de Tenis), compania sprijină Porsche Team Germany în Billie Jean King Cup (fosta Fed Cup) și încurajează jucătorii echipelor Porsche Talent Team și Porsche Junior. Angelique Kerber, Julia Görges și Maria Sharapova reprezintă Porsche în tenis, în calitate de ambasadoare ale mărcii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh