20
Sam, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Weekendul următor, la Târgu Secuiesc (jud. Covasna), se va desfășura penultima etapă din Campionatul Național de Karting.transkart turda piloti

Printre cei 95 de piloți care se vor prezenta pe grilele de start, la diferitele categorii, se va număra și turdeanul Darius Babaioana, care concurează la clasa OK Junior și care, dealtfel, ocupă poziția secundă în clasamentul general. Asta după ce a câștigat etapa precedentă, a treia, din Campionatul Național de Karting, organizat de Federația română de specialitate.

Darius Babaioana nu este singurul turdean care va participa la etapa a IV-a, a campionatului național. Sub flamura aceleiași echipe, a Asociației  „TRANSKART RACING" din Turda, va concura la clasa KZ, Mihai Nicolae Trifu, pilot care a reușit un merituos loc secund la finalul etapei precedente.

Eurosport titrează, sub semnătura lui Ion Alexandru, că printre cei aproape 100 de concurenți care vor concura pe circuitul de karting din secuime se află și 23 de străini, dintre care 17 bulgari, 5 moldoveni și 1 canadian. iar la ultima etapă a sezonului, care se va desfășura pe circuitul AMCKART – Tunari în weekendul 10-12 septembrie, se așteaptă o participare chiar mai mare.

Citește aici programul competiției din acest weekend: https://rorace.ro/storage/App/Models/RacingEvents/OfficialPanelDocument/000/000/163/attachment/original/CNK%202021-CNK4-14%20clase.pdf

“Nu aș putea rata sub nicio formă etapa de la Tg Secuiesc. Campionatul Național e ceva unic pentru mine. Asa am ajuns sa reprezint Romania la Academy Trophy. Voi avea parte la Tg Secuiesc de o cursa foarte dificila in, in lupta pentru un nou titlu de campion național. Adversarul meu de pe circuit, bunul meu prieten David Dragan, e un pilot excelent. Prestațiile lui din cursele externe dovedesc că nivelul campionatului intern e unul ridicat”, a declarat Darius pentru Eurosport (citește mai multe aici: RECORD DE PILOTI STRĂINI LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE KARTING! și GRAFICĂ DE “MONDIALE” LA ETAPA DIN CAMPIONATUL NAȚIONAL DE KARTING DE LA TG SECUIESC.

Le ținem pumnii celor doi piloți turdeni, cu precizarea că, pentru Darius Babaioana, această etapă din campionatul intern este un ultim antrenament oficial înaintea participării la cea de-a doua etapă CIK FIA Academy Trophy, care este programată weekendul viitor, în perioada 12-15 august la Adria (Italia), unde este unicul reprezentant al țării noastre într-o competiție cu reprezentanți a nu mai puțin de 50 de națiuni! O perioadă de foc, așadar, pentru tânărul Darius, care, după etapa din acest sfârșit de săptămână, deosebit de solicitantă, va trebui să fie recuperat fizic după efort și să facă deplasarea în Italia, unde îl așteaptă o competiție și mai grea, și mai solicitantă, unde trebuie să se impună în calificări, pentru a avea șanse cât mai mari la puncte.

Citește aici ce a reușit talentatul pilot turdean, în vârstă de doar 12 ani, în prima etapă a competiției internaționale de karting CIK FIA Academy Trophy:

Rezultat internațional excepțional pentru pilotul turdean de karting, Darius Babaioana

Le ținem pumnii ambilor piloți turdeni, în acest weekend, în competiția de la Târgu Secuiesc.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh