23
Dum, Ian
38 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un nou rezultat bun pentru tânărul pilot turdean Darius Babaioana, care reprezintă kartingul românesc la competiția internațională FIA Karting Academy Trophy, la care participă reprezentanți ai aproape 50 de țări de pe întreg mapamondul.pilot turda karting

După un weekend de foc, Darius a reușit să termine cursa de la Adria (Italia) pe poziția a zecea, după ce a reușit să depășească nu mai puțin de 7 piloți plecați în fața sa, pe grila de start!

Finalul cursei l-a găsit pe talentatul pilot turdean la doar 11 secunde în spatele câștigătorului cursei, ceea ce i-a adus 6 puncte în clasamentul general, mai puține decât în prima rundă, când Darius a cumulat 11 puncte, la finalul cursei de la Wackersdorf.

Astfel, cu 17 puncte acumulate în cele două curse, pilotul român se situează pe locul al zecelea, dintr-un total de 49 de piloți, păstrând în continuare șanse la un rezultat foarte bun, după cea de-a treia, și ultima, etapă a FIA Karting Academy Trophy.

Aceasta se va desfășura în perioada 2-5 septembrie la Kristianstad (Suedia).

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh