23
Dum, Ian
38 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Mâine, de la ora 17:00, handbaliștii Potaissei Turda vor da piept cu cei ai CS Universitatea Cluj, în sala Gheorghe Barițiu din Turda.handbal

Partida de miercuri, 18 august, va fi una amicală, în care tehnicianul Horațiu Gal va încerca să mai regleze automatismele din cadrul echipei, în vederea partidelor din noua ediție de campionat din Liga Zimbrilor la Handbal Masculin, care debutează pe 29 august, cu etapa I.

Regulile de intrare în sală rămân aceleași: dovada vaccinări (minim 10 zile de la rapel), test negativ RT-PCR (cu maxim 48 de ore înainte) sau test negativ antigen (cu maxim 24 de ore înainte). În interiorul sălii, masca este obligatorie!

La sala Gheorghe Barițiu s-au pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2021-2022!

Susținătorii echipei turdene sunt așteptați la sala "Gheorghe Barițiu" pentru a achiziționa abonamentele valabile în noul sezon competițional.

Prețul unui abonament este de 250 lei iar programul eliberării acestora este zilnic între ora 9 și 17.

Cu acest tichet se poate intra la toate partidele de pe teren propriu ale echipei turdene din Liga Zimbrilor, Cupa României și Cupa EHF.

 

Sursa foto; Potaissa Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh