19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cluj-Napoca, august 2021

Cristina Pîrv, cea mai valoroasă voleibalistă din istoria României, este invitata specială a Confederației Europene de Volei în cadrul CEV Euro Volley 2021.Criscristina pirvtina se află în acest moment în Zadar, Croația, unde este event manager pentru grupa C a Campionatului European de Volei Feminin.

Am acceptat cu mare bucurie invitația Confederației Europene de Volei și sunt încântată că îmi pot aduce aportul pentru promovarea voleiului european, prin experiența pe care am dobândit-o în cei peste 20 de ani de carieră la cel mai înalt nivel. De abia aștept să văd toate meciurile. Nu am nicio echipă favorită, sunt obiectivă și vreau să câștige cea mai bună formație!”, a declarat Cristina Pîrv.

Echipele participante în grupa C a CEV Euro Volley 2021 sunt: Belarus, Croația, Ungaria, Italia, Slovacia și Elveția.

Echipa României evoluează în grupa D, la Cluj-Napoca, primul meci având loc miercuri,18 august, contra Turciei.

Nu sunt prezentă la Cluj-Napoca de această dată, dar le țin pumnii fetelor din cadrul Echipei Naționale a României! Le doresc să își atingă obiectivele propuse. Sunt prezentă la Cluj prin reprezentanți, întrucât sportivele din cadrul Academiei de Volei Pîrv11 sunt voluntare în cadrul meciurilor desfășurate aici. Mă bucur că România găzduiește o etapă a acestui campionat, este un lucru minunat pentru iubitorii acestui sport, pe care eu personal, îmi doresc să îl văd tot mai sus, acolo unde îi este locul!”,  a spus Cristina Pîrv.

Cristina va reveni în țară la finalul acestei luni.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh