26
Vi, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Tânărul dar talentatul handbalist turdean, Denis Vereș, a fost declarat cel mai bun jucător pe postul de extremă stânga la turneul din Letonia, unde a participat alături de echipa națională, la Campionatul European U19, grupa B.denis veres
 
În urma evoluțiilor excelente, handbalistul turdean a fost desemnat cel mai bun jucător pe postul de extremă stângă înmânându-i-se și un trofeu care să ateste acest lucru.
Denis Vereș a participat în perioada 2-23 august la acțiunea echipei naționale de handbal U19 a României. El este doar unul dintre tinerii talentați care au crescut frumos în clubul AHC Potaissa Turda, la umbra seniorilor care anul trecut au reușit cel mai bun rezultat din istorie, în Liga Zimbrilor, cucerind titlul de vicecampioană. În acest an, de la tinerii care au făcut pasul către prima echipă sunt așteptări mari, Potaissa nefăcând niciun transfer în perioada dintre sezonul trecut și cel ce începe în acest weekend. De la Denis Vereș și ceilalți se așteaptă evoluții foarte bune, pe măsura încrederii acordate de tehnicianul Horațiu Gal.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh