23
Dum, Ian
38 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a Turului Ciclist al Clujului și Trofeului Ardealul, în data de 27.08.2021 măsurile de ordine publică sunt asigurate de efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, Inspectoratului General de Aviație,  Inspectoratului Pentru Situații de Urgență Cluj, Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, Salvamont Salvaspeo Cluj.unitatea de aviatie cluj napoca

Un echipaj al Unității Speciale de Aviație Caransebeș, cu elicopterul din dotare, tip IAR 316B, cu personal al I.J.J. Cluj, a survolat traseul competiției cu misiunea de a monitoriza și transmite rapid datele din teren pentru ca evenimentul sportiv să se desfășoare în condiții optime.

Personalul din Centrul Operațional al Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca a asigurat suportul tehnic al aeronavei pe toată durata misiunii.

 

Relaţii Publice

Unitatea Specială de Aviaţie Cluj-Napoca

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh