24
Mie, Apr
10 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Potaissa Turda a dat piept cu surprinzătoarea CSM Alexandria, pe terenul acesteia din urmă, reușind să se impună la doar două goluri diferență deși partida a fost controlată pe întreaga sa durată de „magnificii” turdeni.

Disputa AHC Potaissa – CSM Alexandria s-a încheiat cu scorul de 26 la 28, după ce, la pauză, tabela de marcaj consemna 13-16. Turdenii au condus jocul încă de la început, reușind schimbări surprinzătoare de poziție, cu scheme puse lapotaissa turda punct cu exactitate germană de tehnicianul Horațiu Gal și duse la bun sfârșit cu o disciplină tactică reconfortantă de către handbaliștii turdeni.

Pentru formația turdeană au înscris Dimitriu și A. Ghivil, câte 6 goluri, Pavel și Thalmaier, câte 4, Ghiță, 3, Dragas, două, Lazăr, Talas și Cântec, câte o reușită. Să mai spunem că Ghiță a fost blocat și faultat de nenumărate ori, adversarii, antrenați de fostul principal al campioanei Dinamo, cunoscându-i forța de înscrie, iar Dragas a șutat de mai multe ori în bară și în portarul advers. O adevărată încântare a fost evoluția curajosului tânăr A. Ghivil, care a surprins și penetrat în repetate rânduri solida apărare teleormăneană, arătând fără echivoc de ce i s-a arătat atâta încredere atât de către staff-ul condus de Horațiu Gal, cât și de selecționerul naționalei României, Xavier Pascual. A prestat un joc consistent, imaginativ și temerar, arătând un apetit deosebit pentru finalizare, surprinzându-l de fiecare dată pe fostul „magnific” Lucian Varo, aflat, de această dată, între buturile formației înfrânte.

Scorul arată și faptul că s-au confruntat două apărări foarte solide din Liga Zimbrilor, chiar dacă ritmul partidei a fost unul alert, gazdele preferând mai ales contrele.

Etapa viitoare, cu numărul trei, Potaissa Turda va primi peste două săptămâni, acasă, vizita unei dintre principalele contracandidate din ultimii ani, Dobrogea Sud, o întâlnire de foc, extrem de importantă pentru prima echipă a clubului condus de Flaviu Sâsâeac.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh