26
Vi, Apr
1 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Talentatul pilot turdean, de doar 12 ani, Darius Babaioana, se află în fața uneia dintre cele mai importante curse din viața sa. El este singurul reprezentant al României la Turneul Federației Internațional de Automobilism care adună cei mai buni piloți defia karting academy trophy karting din cca 50 de țări, fiecare dintre acestea trimițând un singur reprezentant, în general, campionul respectivei națiuni.

Darius se află în acest weekend în Suedia, unde se cea de-a treia etapă, și ultima, a FIA Karting Academy Trophy septembrie la Kristianstad. Sâmbătă, 4 septembrie 2021, s-au desfășurat două  manșe calificative. Darius a plecat de pe 6 în ambele, reușind la finalul primeia să termine pe locul 5, iar în cea de-a doua pe 2, după o evoluție senzațională, cu depășiri spectaculoase reușite inclusiv în ultimul tur de pistă. Astăzi urmează încă o manșă calificativă după care cele trei clasări din calificări vor conta pentru stabilirea locului de pe grila de start din, practic, marea finală în care Darius Babaioana luptă pentru un loc pe podium dar vrea să adune puncte prețioase și pentru clasamentul general.

După desfășurarea primelor două manșe ale competiției internaționale, cele de la

Adria (Italia) și Wackersdorf (Germania),  Darius a reușit să  acumuleze 17 puncte și se situează pe locul al zecelea, dintr-un total de 49 de piloți, păstrând în continuare șanse la un rezultat foarte bun, după cea de-a treia, și ultima, etapă a FIA Karting Academy Trophy.

Îi ținem pumnii cu toții!

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh