29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Partida contând pentru etapa a treia din Liga Zimbrilor la handbal masculin, AHC POTAISSA TURDA - HC DOBROGEA SUD s-a terminat 19-28, după ce, la pauză, tabela indica deja un avantaj consistent al oaspeților, 8-16.handbal

Pentru Turda au marcat: Ghiță, Talas și Dumitriu, câte 3 goluri, Pavel și Vereș câte două, Dragas, Lazăr, Thalmaier, Cîntec , Szoke și Ghivil, câte unu.

Atât scorul de pe tabela de marcaj, cât și golurile destul de puține reușite de principalii marcatori ai magnificilor, indică o defensivă puternică a echipei de la malul mării.

Statistica partidei consemnează nu mai puțin de 25 de ratări pentru Potaissa Turda, dintre care două lovituri de la 7 metri, vorbesc despre cât de ușor partida ar fi putut avea un cu totul alt rezultat. De cealaltă parte doar 9 ratări, dobrogenii reușind să fructifice toate cele trei lovituri de la 7 metri. Și multiplele eliminări de câte două minute din echipa oaspeților arată că aceștia s-au apărat de multe ori în afara regulamentului, în timp ce niciun turdean nu a primit această sancțiune, iar la cartonașe galbene scorul a fost egal, 2 la 2.

Partida din următoarea etapă se va disputa, conform site-ului oficial al Federației Române de Handbal miercuri, 29 septembrie, de la ora 18.25, între SM Focșani 2007  și Potaissa Turda, un meci transmis de postul național de televiziune.

„Capul sus, băieți!! Mergem la Focșani câștigăm!”, este mesajul conducerii tehnice a echipei turdene.

 

SURSA FOTO: ACTION FOTO 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh