11
Joi, Aug
16 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turdeanca Monica Șuteu a reușit un nou rezultat foarte bun într-o cursă de alergare de fond. Ea a reușit să tracă a doua linia de sosire, la categoria la care a participat, de la finalul Crosului Speranței Blaj,  o cursă caritabilă, pe o lungime de 8 km.

„Atunci când alergi în scop caritabil, bucuria alergării este mai mare! Azi am avut șansa să particip lamonica suteu Crosul Speranței Blaj și am avut onoarea să fiu premiată de marea campioană olimpică la maraton din 2008 la Beijing, Constantina Diță. Respect! Blaj, un loc drag mie, gazde primitoare, organizare ireproșabilă! Felicitări organizatorilor și tuturor participanților!”, a transmis alergătoarea turdeană la finalul cursei de la Blaj.

La rândul lor, organizatorii de la Running&Cycling Club Blaj au consemnat, la finalul cursei cu peste 900 de participanți și 40.000 lei strânși: „Prin susținerea dumneavoastră am reușit, împreună, sa mai acordam o "speranță" Serviciului de Ajutor Maltez din Blaj de a-si continua activitatea cu persoanele cu dizabilități!”

Felicitări Monicăi Șuteu, o împătimită a alegării pe distanțe medii și lungi pe diferite suprafețe.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh