11
Joi, Aug
16 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Magnificii au învins azi ușor, în deplasare, în partida disputată începând cu ora 15.30, pe TVR 1, în compania bănățenilor de la SCM Politehnica Timișoara.handbal

Partida a contat pentru etapa cu numărul 6 a Ligii Zimbrilor la handbal masculin, ediția 2021-2022.

Prima repriză a fost la discreția handbaliștilor turdeni, încheiată cu scorul de 14-20, ceea ce i-a dat posibilitatea tehnicianului Potaissei, Horațiu Gal, să introducă mai mulți tineri jucători, în încercarea de a le da minute de joc, minute care să le sporească, rapid, experiența din teren.

La finalul partidei, tabela de marcaj arăta o diferență de 9 goluri în favoarea turdenilor, 35 la 26, după ce Potaissa a condus Timișoara chiar și cu 10 goluri diferență.

Un scor final stabilit, din punctul de vedere al Potaissei Turda de golurile înscrise de: Dragas Milos 6, Roland Thalmaier și Denis Vereș 5, Gabriel Florinel Dumitriu și Alin Marius Szoke, câte 4, Georgică Cântec și Radu Cristian Ghiță, 3, Talas Elemer Huba 2, iar Radu Alexandru Lazăr,  Daniel Pop și Cătălin Ghivil, câte 1.

Etapa a șaptea programează pentru „magnifici” întâlnirea de acasă cu CSM București, echipă situată în clasament pe poziția vecină cu Potaissa, imediat în spatele acesteia.

Întâlnirea va fi televizată de TVR 2, duminică, 17 octombrie, de la ora 11.

 

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh