11
Joi, Aug
16 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Garbine Muguruza, numărul 5 mondial, vine la Transylvania Open WTA250! Jucătoarea din Spania clasată pe locul 6 WTA, dar care de luni va urca pe locul 5 în circuit, a primit un wild card și devine favorita numărul 1 a turneului din Cluj.wta250 transylvania open

 

”I am very happy to come to Romania again, this time in Cluj-Napoca, to play at Transylvania Open. Thank you so much for the wild card and for the invitation. I am so looking forward to be there!”

 

”Suntem onorați să avem la Cluj o jucătoare de talia Garbinei Muguruza! O așteptăm cu drag și abia așteptăm să dăm startul competiției! Transylvania Open va fi un turneu puternic, de nivelul competițiilor WTA500 sau mai mari, cu multe jucătoare de top mondial.” – Patrick Ciorcilă, directorul turneului Transylvania Open WTA250.

 

Muguruza (27 de ani) a câștigat la începutul acestei luni, la Chicago, cel de-al nouălea titlu WTA, după cel din Dubai. Jucătoarea iberică este momentan și una dintre cele opt jucătoare care au șanse să se califice la Turneul Campioanelor.

 

Videoul cu mesajul Gabinei Muguruza poate fi văzut AICI.

 

Magic Tickets

 

Iubitorii tenisului care vor să vină la Transylvania Open WTA250 care nu și-au cumpărat încă bilete pentru ultimele zile de turneu au acum o nouă șansă să vadă live meciurile decisive! Cortina care va despărți cele două terenuri de tenis amenajate în BT Arena (Terenul Central și Terenul 2) ”cade în sferturi”. Astfel, noi locuri sunt disponibile pentru public la meciurile din zilele 29, 30 și 31 octombrie care au fost SOLD OUT. 400 de ”bilete magice” au fost puse în vânzare pentru locurile din tribunele Terenului 2.

 

Turneul de tenis Transylvania Open WTA250 va avea loc în 23-31 octombrie, în BT Arena din Cluj-Napoca. Sala va fi împărțită în două zone pentru a separa complet cele două terenuri de tenis pe care vor avea loc meciurile, o premieră în producția de evenimente din România. Pentru acest artificiu logistic se vor monta 4 cortine negre de 64 m lungime, ridicate la 16 m înălțime. Pânza folosită are proprietăți fonoabsorbante și ignifuge. În total, se vor folosi 400 ml de schelă și 6000 mp de pânză.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh