12
Vi, Aug
16 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Trei jucători de la vicecampioana României la handbal masculin, Potaissa Turda, au fost convocați la prima reprezentativă pentru acțiunea acesteia de la începutul lunii noiembrie.handbal ahc potaissa turda

Liga Zimbrilor a luat o pauză, cauzată de acțiunea naționalei care va juca trei meciuri amicale în prima săptămână a lunii noiembrie.

Gabriel DUMITRIU, Marius SZOKE și Roland THALMAIER au fost convocați de selecționerul Xavier Pascual pentru cele trei amicale din această perioadă.

Alături de sportivii de la Turda, din lotul convocat de Xavier Pascal fac parte, printre alții,  trei stranieri, 6 dinamoviști și trei steliști.

Programul amicalelor naționalei conține partida cu Georgia ( din 2 noiembrie) și două amicale în Spania ( în 4 și 6 noiembrie).

Următoarea partidă a „magnificilor” este programată, conform site-ului Federației Române de Handbal, frh.ro, joi, 11 noiembrie 2021, când turdenii vor primi vizita ocupantei locului 9, CSU din Suceava.

 

NR: In motajul foto s-au folosit fotografii de pe pagina de Facebook AHC Potaissa Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh