29
Vi, Mar
17 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Toți cei trei jucători de la vicecampioana României la handbal masculin, Potaissa Turda, convocați la prima reprezentativă, au înscris în prima partidă amicală disputată în cadrul acțiunii de pregătire a Naționalei României de la începutul lunii noiembrie.

Liga Zimbrilor a luat o pauză, cauzată de acțiunea naționalei care va juca trei meciuri amicale în prima săptămână a lunii noiembrie.

Roland THALMAIER a înscris în partida contra reprezentativei Georgiei 5 goluri, Gabriel DUMITRIU, două, iar Marius SZOKE a avut o reușită.

Naționala României de handbal masculin a învins Georgia cu scorul de scor 37-25 (22-14).

Cei trei handbaliști turdeni au fost convocați de selecționerul Xavier Pascual pentru cele trei amicale din această perioadă.

Programul amicalelor naționalei conține partida cu Georgia ( din 2 noiembrie) și două amicale în Spania ( în 4 și 6 noiembrie).

Următoarea partidă a „magnificilor” este programată, conform site-ului Federației Române de Handbal, frh.ro, miercuri, 10 noiembrie 2021, când turdenii vor primi vizita ocupantei locului 9, CSU din Suceava.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh