25
Joi, Apr
3 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Stagiu fructuos de pregătire pentru trei dintre handbaliștii Potaissei Turda, convocați la Națională.nationala handbal

În victoria în fața reprezentativei Georgiei cu scorul de scor 37-25 (22-14), partidă disputată pe 2 noiembrie la București, toți cei trei selecționați turdeni au înscris: Roland THALMAIER , 5 goluri, Gabriel DUMITRIU, două, iar Marius SZOKE a avut o reușită.

După confruntarea cu Georgia, a urmat o dublă cu însăși campioana Europei, Spania, la ea acasă.

Chiar dacă ambele partide au fost pierdute de România, handbaliștii noștri au fost lăudați de presa iberică și nu numai. În partida de joi, 4 noiembrie, câștigată de Spania cu  33-29, la pauză, 16-15, printre marcatori s-au numărat Gabriel Dumitriu, cu 3 reușite și Roland Thalmaier, un gol.

În partida de sâmbătă, Gabriel Dumitriu a fost unul dintre cei mai buni jucători ai României în partida revanșă, reușind să înscrie de nu mai puțin de 6 ori în poarta campioanei europene.

Marius Szoke și Roland Thalmaier și-au trecut și ei numele pe lista marcatorilor, cu câte o reușită.

Echipa naţională de handbal masculin a României a pierdut şi sâmbătă, în fața reprezentativei Spaniei, scor 35-31, la pauză 20-13.

Odată întorși acasă, pe cei trei îi așteaptă, alături de ceilalți „magnifici” două partide importante în această săptămână, ambele pe teren propriu.

Mai întâi miercuri, vor da piept cu CSU din Suceava, miercuri, 10 noiembrie, de la ora 18, în Sala Gheorghe Barițiu din Turda, partida contând pentru etapa a 9-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

Apoi, duminică, 18 noiembrie, Potaissa Turda va primi vizita ocupantei poziției secunde în clasament, Steaua București. Partida va începe la ora 11.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh