28
Joi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Victorie frumoasă, în urma unui meci disputat, pentru Potaissa Turda, care a primit, în această dimineață vizita CSA Steaua București.handbal

După o primă repriză în care turdenii au reușit să ducă scorul la 15-10, a urmat un început de repriză cu un force-ing al formației din capitală, care au reușit să reducă din diferență și chiar să se apropie la doar două puncte diferență.

Însă formația pregătită de Horațiu Gal a știut să gestioneze cea de-a doua parte a ultimei reprize și, încet, încet, să controleze total jocul din terne, astfel că scorul final a fost stabilit la 29-24, partida încheindu-se la aceeași diferență de scor ca la pauză.

Așa cum se poate observa și din lista marcatorilor, Potaissa Turda a marcat mai mult, în partida cu Steaua București, cu cele două extreme și mai puțin prin intermediul pivotului.

Cu acest rezultat, Potaissa Turda a reușit să egaleze Steaua București la puncte și să urce, cel puțin până la finalul partidei CSU din Suceava-Dobrogea Sud, pe poziția secundă a clasamentului Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

Au marcat pentru Potaissa Turda, Radu Cristian Ghiță și Daniel Pop, câte 5 goluri, Alin Alexandru Ghivil, 4, Milos Dragas și Huba Talas Elemer, câte 3, Roland Thalmaier, Georgică Cântec, Teodor Pințoiu și Alin Marius Szoke, câte două iar Gabriel Florinel Dumitriu, o reușită.

Așadar două victorii într-o săptămână pentru „magnifici”, miercurea trecută cu CSU din Suceava 31-26 (14-11) iar duminică 29-14 cu Steaua, 15-10 la pauză.

Horațiu Gal are acum cinci zile să pregătească în amănunțime poate cea mai grea și importantă confruntare a turului de campionat, care se va disputa sâmbătă, 20 noiembrie, pe terenul campioanei Dinamo București.

6 puncte desparte Potaissa Turda de viitorul adversar din campionatul intern, Dinamo București

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh