19
Vi, Apr
20 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Rezultat de excepție pentru boxul din Câmpia Turzii, pugilistul Iosif Băndulă, de la AGM Ring Box Câmpia Turzii, cel mai bun produs al sportului din Câmpia Turzii dinultimii ani. Acesta a reușit un weekend foarte bun, reușind să-și învingă adversarii, rând pe rând, în drumul spre titlul de campion național la juniori. Sportivul antrenat de Edmund Dandoczi și fiul acestuia, Daniel Dandoczi, un tehnician care reușește să calce cu succes pe urmele tatălui său.

Iosif Băndulă a boxat la categoria juniori, 57 kg, câștigând titlul de campion național și medalia de aur la această categorie. El este bandula iosifrepetă astfel rezultatul istoric de la ediția precedentă a Campionatului Național, când a reușit să obțină titlul de campion național de cadeți.

În prima partidă, Băndulă Iosif l-a învins pe ploieșteanul Mihai Calentin Ceocea, care a abandonat în repriza a doua. Apoi a trecut de bucureșteanul Andrei Cristian Gavrilei dar  cel mai greu a fost în partida cu un alt tânăr de perspectivă, Covaci Angelo Cristian de la clubul orădean Gym Mar Strong, nimeni altul decât campionul național de anul trecut, la categoria 50kg. Băndulă l-a învins pe acesta prin decizia arbitrilor 3:2, în favoarea pugilistului din Câmpia Turzii. În fine, finala a prilejuit o altă încleștare cu un boxeur din capitală, rapidistul Ștefan Stavri, pe care l-a zdrobit, la puncte, decizia arbitrilor fiind un net 5:0.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu și tuturor care ați crezut în noi și Câmpia Turzii am reușit titlul de campion național juniori, la Brăila, la 57 kg. Vreau să vă arătăm, celor care ne-ați vorbit de rău, fapte: 4 din 4, Ploiești, București, Oradea, București-campioni”,  a răbufnit antrenorul Daniel Dandoczi la finalul Campionatului Național de Box de la Brăila, încununat de succes pentru sportivul său.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh