25
Joi, Apr
5 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Fenomenala Maria Simina Morar s-a întors de la Cupa României cu o salbă de cinci medalii, una mai strălucitoare decât cealaltă.

Competiția națională s-a desfășurat la Sighișoara în perioada de 27-28.11.2021 și a reunit sute de participanți de la cluburile de karate WUKF din țară.

Sportiva turdeană, care este componentă a echipei Clubului Sportiv Politehnica Cluj,  a cucerit nu mai puțin de 4 medalii de aur, la probele de kata individual,  kata echipe, kumite individual și kumite rotativ. O a cincea medalie, menită să completeze salba Mariei Simina Morar a fost obținută la proba de kumite echipe.

Sportiva antrenată de antrenată de sensei Kerekes Eva-Eniko are un an competițional foarte bun, în 2021 reușind să cucerească nu mai puțin de 17 medalii la competiții interne și internaționale, dintre care cinci la Campionatul Mondial de Karate WUKF.

Cu o astfel de „recoltă” de medalii, Maria Simina Morar este, fără îndoială, cel mai bun sportiv turdean nu doar în 2021 dar și în ultimii ani.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh