23
Dum, Ian
38 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Președintele clubului nostru, Flaviu Sâsâeac, se află pe lista de arbitrii ai Curții de Arbitraj a EHF in urma propunerii Federatiei Romane de Handbal validata de forul continental.

Curtea de Arbitraj a fost creată și recunoscută de catre Federatia Europeana de Handbal ca o alternativă la procesele civile în care sunt implicate cazuri din handbalul european.

„Ma onoreaza faptul ca Federatia Romana de Handbal m-a propus pentru functia de membru al Curtii de Arbitraj a Federatiei Europene de Handbal. Este o provocare noua, care implica responsabilitate in regim de independenta si echidistanta. Consider ca alternativa solutionarii litigiilor sportive prin intermediul arbitrajului este mereu binevenita, din toate punctele de vedere, in comparatie cu calea mai anevoioasa a proceselor civile.

Prin intermediul Curtii Europene de Arbitraj a Federatiei Europene de Handbal se ofera o modalitate independentă, profesionistă, flexibilă și eficientă de a rezolva disputele tuturor părților interesate de handbal.” – Flaviu SÂSÂEAC

 

AHC Potaissa Turda

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh