20
Sam, Aug
21 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Final fulminant de an pentru cea mai titrată sportivă turdeană, Maria Simina Morar. Karateka turdeană legitimată la Politehnica Cluj-Napoca a cucerit nu mai puțin de 4 medalii la 12th WUKF EUROPEAN KARATE CHAMPIONSHIP CUP, Cluj-Napoca, 11-12.12.2021.

Ea a finalizat acest an competițional trecându-și în palmares trei medalii de aur la probele de Kata individual, Kata echipe și Kumite individual, respectiv una de argint, la Kumite echipe rotativ.

Deși pandemia le-a încurcat socotelile și sportivilor, Maria Simina Morar reușește un an competițional în care a strâns o recoltă considerabilă de medalii în competițiile interne și internaționale. Nu mai puțin de 16 medalii de aur, 5 de argint și una de bronz reprezintă rezultatul muncii asidue a sportivei și antrenoarei sale, Kerekes Eva-Eniko. Mai amănunțit, salba de medalii a fost formată din premiile câștigate la Cupa României, 4 medalii de aur una de argint, la 9th WUKF KARATE WORLD CHAMPIONSHIP una de aur, două de argint și una de bronz, la Cupa Hara, trei medalii de aur și la

Campionatul Național Karate WUKF, 4 de aur una de argint.

Mai multe cuvinte sunt de prisos, faptele sportivei vorbind cel mai bine despre ea.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh