20
Sam, Aug
21 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

„220 de fete au jucat handbal de plăcere la Turda. Fără scor, fără presiune”, titrează AHC Potaissa Turda vorbind despre prima ediție a turneului intitulat Cupa „Moș Crăciun”, desfășurat în sala „Gheorghe Barițiu”.

Au participat 14 echipe de minihandbal feminin, însumând peste 200 de copii!

La final a participat și primarul turdean, Cristian Matei, unul dintre principalii susținători ai handbalului turdean, în special, și a sportului din zonă, în general.

Acesta a transmis, în urma evenimentului, cităm: „Zile excepționale pentru handbalul turdean! Ieri, seniorii AHC Potaissa Turda au câștigat meciul împotriva CS Minaur Baia Mare cu scorul de 30 la 26. Astăzi, pasiunea cu care au jucat cei 220 de copii în Cupa lui Moș Crăciun ne arată încă o dată ce sportivi minunați avem în orașul nostru. Felicitări întregii echipe, seniori sau juniori, întotdeauna sunteți la înălțime!”, i-a felicitat și încurajat șeful executivului de la Turda.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh