29
Vi, Mar
19 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

9 goluri au înscris jucătorii Potaissei Turda, convocați la națională, în partida contra reprezentativei Israelului, adică aproape o treime din totalul reușitelor României.

Echipa națională de handbal masculin a României a învins cu 33-30, în prima partidă din faza 1 a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2023. 

Roland THALMAIER a înscris 6 goluri, Gabriel DUMITRIU, două, iar  Cristian GHIȚĂ, unu. Reamintim că, în afară de cei trei marcatori, la naționala mare au mai fost convocați alți doi „Magnifici”, Marius SZOKE și Alex GHIVIL.

Azi, de la ora 18.05, România va întâlni „sora” Moldova, pentru care joacă alt jucător al Potaissei Turda, Roman Zaccaciurin, într-o partidă transmisă în direct de TVR 1.

Pentru naționala pregătită de Xavi Pascual însă, adevăratul test va fi reprezentat de următoarea grupă preliminară, cea în care vor fi la start și formațiile importante din handbalul european. 

 

Sursa foto: Facebook-Federatia Romana de Handbal

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh