24
Mie, Apr
6 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sportivul din Câmpia Turzii, Iosif Băndulă, a fost chemat din nou la lotul național de juniori, pentru un stagiu de pregătire de 10 zile.

Antrenorul federal, Valentin Vrânceanu, l-a convocat pe sportivul din Câmpia Turzii în urma evoluției foarte bune a acestuia, la campionatul Național de Box pentru juniori de anul trecut, unde a câștigat medalia de aur și titlul de campion național la categoria juniori 57 kg.

Tânărul pugilist, Iosif Băndulă, a participat în perioada 4-14 decembrie 2021, la Complexul Sportiv Național „NICOLAE NAVASART” de la Snagov, la  o acțiune a lotului național de juniori.

După ce a luat contact cu aerul rarefiat al centrului unde se pregătesc campionii României la box, acum a fost convocat la o a doua acțiune cu lotul național.

De această dată pregătirea se va axa pe tactică, perfecționarea tehnicii, iar Iosif Băndulă va pregăti cu specialiști de nivel național și internațional, Cupa României la Box pentru juniori, competiție de unde selecționerii lotului României vor alege cine va reprezenta țara noastră la Campionatele Europene pentru juniori.

Iosif Băndulă s-a întors la lotul național cu gânduri mari, hotărât să facă totul pentru a-și îndeplini visele și dorințele pentru anul care abia a început. Băndulă se va întoarce de la acțiunea de pregătire a lotului național de juniori la box, cu siguranță, mai experimentat și mai dornic să confirme în luptele viitoare.

Sportivul din Câmpia Turzii este caracterizat de inimosul său antrenor,  Edmund Dandoczi, ca un tânăr foarte muncitor, disciplinat și dornic să progreseze, cel mai bun produs al pugilismului din zonă din ultimi ani.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh