29
Vi, Mar
17 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După înfrângerea drastică suferită de vicecampioana României la handbal masculin,  Potaissa Turda, în optimile Cupei Europene EHF, handbaliștii turdeni se pot concentra total pe competițiile europene.

În campionatul 2021-2022 din Liga Zimbrilor, „magnificii” se situează în acest moment pe poziția a doua a clasamentului, după campioana Dinamo și la 4 puncte de aceasta.

În etapa cu numărul 20 a campionatului primei ligi, pe turdeni îi așteaptă o partidă foarte importantă, în deplasare, cu CSM București, una dintre formațiile cu cele mai mari bugete din competiție.

La întâlnirile directe dintre cele două formații, echipa din capitală are o singură victorie din ultimele 5 partide, înregistrată în 2019.

În ceea ce privește evoluțiile comparative ale celor două formații care se vor întâlni în weekend, CSM București vine după trei înfrângeri și un egal în ultimele 5 partide disputate, în timp ce „magnificii” au înregistrat doar victorii în ultimele 5 etape.

Egalul obținut de CSM București a fost obținut etapa precedentă pe terenul ocupantei poziției a treia în clasament, concitadina CSA Steaua, o formație apropiată, ca valoare de echipa turdeană.

CSM București se situează pe poziția a șaptea a clasamentului, cu 22 de puncte mai puțin decât Potaissa Turda, deși are un meci în plus disputat, față de turdeni.

Meciul dintre CSM București și Potaissa Turda se va juca duminică, 27 februarie, de la ora 11 și va  fi transmisă live  de TVR2.

 În altă ordine de idei, nu mai este multă vreme până la ciocnirea „titanilor” din handbalul masculin românesc în turul II al Cupei României, care programează pe 10 martie întâlnirea dintre primele două clasate în campionat: Potaissa Turda-Dinamo București.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh