25
Sam, Iun
32 New Articles

Sport/Timp liber
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

         Weekend de aur și de argint pentru sportivii ACS Viitorul Potaissa Turda. Alături de 400 de karatiști din țară, sportivii clubului nostru, Lobonț Diana și Câmpean Rareș s-au aliniat la startul competiției organizate weekendul trecut la Slobozia.

         La categoria de vârstă 14-15 ani, kata fete,  Diana a reușit să aducă la Turda, medalia de argint, iar la categoria de vârstă 16-17 ani, kata băieți, Rareș  a urcat pe prima treaptă a podiumului cucerind medalia de aur.

          Felicitări dragi sportivi, fiecare weekend din această lună a fost plin de competiții sau cantonamente, dar voi reușiți să faceți față cu brio tuturor provocărilor.

         Intrăm în linie dreaptă pentru competiția ce va avea loc la Târgu Mureș în  26.03.2022, așa că acest weekend 18-20.03.2022, îl rezervăm cantonamentului de pregătire ce va avea loc în sala noastră de sport.

         Mulțumim celor care au făcut posibilă participarea noastră la această competiție, domnului Primar Cristian Octavian Matei, Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Turda, Companiei de Apă Arieș Turda, domnului consilier local Paul Sârbu și firmei Dav Seis Grup.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh