29
Vi, Mar
18 New Articles

Sport/Timp liber
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Duminică toate drumurile duc la Sighișoara, unde se dva disputa o partidă de maximă importanță pentru handbaliștii turdeni! CSA STEAUA BUCUREȘTI – AHC POTAISSA TURDA se joacă în sala „Radu Voina” din Sighișoara!

Patru echipe se află comasate la o diferență de maxim trei puncte, pe locurile 2-5 din clasamentul Ligii Zimbrilor la handbal masculin, ceea ce face ca lupta pentru poziția secundă să fie acerbă în această ediție a campionatului.

Steaua București și Potaissa Turda au acumulat fiecare câte 52 de puncte după 22 de etape, ambele având câte 17 victorii, 1 egal și 4 înfrângeri, fiind despărțite doar de diferența de golaveraj favorabilă formației din capitală, +75 față de +55.

Pe locul trei se situează HC Dobrogea Sud cu 50 de puncte din același număr de etape disputate, 22, în timp ce CS Minaur Baia Mare, după doar 21 de etape a reușit să acumuleze 49 de puncte.

De aici și importanța întâlnirii directe dintre Steaua și Potaissa, motiv pentru care turdenii au sunat mobilizarea.

Fanii formației turdene s-au organizat și vor face deplasarea în număr cât mai mare pentru a-și sprijini favoriții în confruntarea cu principala candidată la poziția secundă din clasamentul Ligii Zimbrilor.

Steaua-Potaissa se va disputa duminică,  3 aprilie, în Sala Radu Voina din Sighișoara, cu începere de la ora 11 și va fi transmisă în direct pe postul de televiziune TVR 2.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh